Clubkampioenschappen 2014

  • Door admin pcsg
  • 7 november 2014
  • Reacties staat uit voor Clubkampioenschappen 2014

Clubkampioenschappen 2014Zondag 28 september streden de leden van ponyclub Saxe Gotha zoals ieder jaar om de schoenmakersbokaal. Iedereen reed twee proeven op zijn eigen niveau, na een spannende strijd werd Iemke Bens met Dailonka opnieuw clubkampioen, deze keer in het Z1! Tweede werd de jonge amazone Sarah Rutten met haar pony Scooby en Guusje van den Braken werd samen met haar pony Kelly derde. Sarah en Guusje reden allebei in de klasse B!

’s Middags werd het nog spannender, de tonnenrace!
Maud van Dinther en Alpha waren niet te kloppen! Iemke Bens en Dailonka werden tweede en Nicky van der Wielen werd met de meest fanatieke pony van het stel derde!

Categorieën: Leden

Reacties zijn afgesloten.